Hotellinredning, restaurang-inredning
& konferens-inredning.Om


Design

Med egna interiörarkitekter och erfarna projektledare hjälper vi dig att hitta rätt design med hänsyn till såväl utseende, fuktion som pris.

Projektledning

Ett väl genomfört projekt kräver stort engagemang. Vi lägger ner mycket tid på ditt projekt så att du får tid över till annat.

Vi skapar miljöer som lockar till besök, om och om igen.


Dina önskemål, gästernas behov och lokalens egenskaper tillsammans med vår erfarenhet och kunskap är grunden varifrån vi tillsammans skapar dina drömmars lokal. Room2Room designar, konstruerar, producerar, köper in, hanterar logistiken, renoverar ytskikt och installerar hotellinredning, restauranginredning och konferensinredning.


Room2Room är en del av HestraGruppen, som med egen tillverkning av planmöbler och metallinredning är en av nordens ledande butiksinredare. Hos Hestra Inredningar tillverkar vi fasta snickerier så som restaurangsoffor, bardiskar, receptionsdiskar, sänggavlar etc. På Ricana tillverkar vi barhyllor och annan specialinredning i metall. Med egna arkitekter och konstruktörer tar vi fram precis det ni behöver. 


Oavsett om du vill ha exklusiv inredning från välkända designers eller specialtillverkad restaurang- eller hotellinredning så ser vi till att du får det du önskar.