Snygg, praktiskt och effektskapande inredning till hotell, restaurang och konferens. Vi hjälper dig från idé till färdigt projekt.


Design och layout

Skapa en atmosfär som era gäster trivs i och vill komma tillbaka till. Vi hjälper er att göra verklighet av er vision genom att utveckla befintligt inredningskoncept eller ta fram ett helt nytt och unikt för just ert projekt.
Förutom designen är layouten väldigt avgörande för hur trivsam och funktionell en miljö blir. Vi ser till att maximera de möjligheter som era lokaler erbjuder.


Projektledning

För att ert projekt ska flyta på så smidigt och effektivt som möjligt är vår dedikerade projektledare med från början till slut. Vi leder projektet och håller kontakten med byggare och leverantörer för att se till att allt blir som ni tänkt er. Ert intresse är i fokus och vi ser till att nå de uppsatta och överenskomna målen.


Montage

Vårt samarbete sträcker sig från första designmöte till färdigt rum. Har du ett större hotell och vill renovera rummen i omgångar eller driver en restaurangkedja och har många planerade projekt kan vi hålla lager år dig så att vi tack vare större volymer kan få ner såväl priser som leveranstider. Sen ser vi till att all inredning monteras rätt och snyggt och i rätt tid!

Olika rum kräver olika inredning

Ibland kan det kännas som ett hav av val och ett virrvarr av saker att ta hänsyn till när du ska inreda olika rum. Nedan har vi samlat våra bästa tips för inredning av hotell, restauranger och konferenslokaler.